Alkaralar Dinlenme Tesisları Forum Ana Sayfası
 
Mehmetie Destek
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
izzettintoksoy
Site Admin

Kayıt: May 15, 2006

Mesaj Tarih: 2007-10-15 17:48:20      Mesaj konusu: Mehmetçige Destek Alıntıyla Cevap Ver

Klubumuz önümüzdeki hafta Gençlerbirligi ve Oftas in maç gelirlerini Mehmetçik vakfina bagisladi yani bizede düsen bir sekilde o stadi doldurmak olmali..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Yazar Mesaj
fatih_salman
Site Admin

Kayıt: Jul 14, 2006

Mesaj Tarih: 2007-10-15 19:16:49      Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Seyircinin %80'i kombineli. Bu sebeple fazla bir para toplanamaz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Yazar Mesaj
onurnazliaka
Site Admin

Kayıt: Non 0, 0000

Mesaj Tarih: 2007-10-15 23:09:30      Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kombineli seyirci haliyle giseye bir sey birakmayacak.is yine ANKARALI SPORSEVERLERE düsüyor gibisinden bir durum söz konusu.Yani sabit seyirci(kombine biletli) yine gelecek ama karsilasmanin önemi açisindan stadda bir doluluk yasanabilir.Bilet alarak giren sayisi kombineli seyircinin çok üzerinde olur diye düsünüyorum.Buna dayanagim ise geçen sezonki 2-2'lik karsilasmamiz.(doluluk dedigim 19.250 degil,5000 falan)Gelenlerden çogu biletliydi.Bu sene de ayni durum hava kosullari el verirse yasanabilir. Bir de Gençlerbirligi Oftas-Ankaragücü karsilasmasina degineyim.Mehmet Galip Abinin de dedigi gibi pazartesi hele saat 3'de olmasi felaket.Hem böyle hasilati bagislama durumu söz konusuyken,hem de seyirciler açisindan. iste bu degerlendirme sonucu ilhan Cavcav'in önerisi güzel.Ancak uygulanabilir mi,kabul görür mü bilmiyoruz.Sonuçta kulüp yönetimlerinin kararlarini saygiyla karsilamak gerekir. Bir olasilik kimi kulüpler ömeriyi degerlendirir,bagisi yapar,kimileri uygulamaz.Tabi kulüpleri sen de ille bu destege katilacaksin diye zorlamak olmaz.Ancak tüm kulüpler katilirsa toplumda teröre karsi olusan ve su an itibariyla zedelenmeyen ve zarar görmeyen bilinçlenme desteklenmis olur.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Yazar Mesaj
fatih_dagci
Site Admin

Kayıt: May 02, 2006

Mesaj Tarih: 2007-10-16 16:53:14      Mesaj konusu: Cavcav usulü bagis Alıntıyla Cevap Ver

sehitlerimiz için Habertürk kanalinda baslatilan kampanyaya katkilar devam ederken, Sayin Cavcav’dan kurnazca bir teklif geldi. ‘Gençlerbirligi ve Oftas Gençlerbirligi’nin önümüzdeki hafta oynayacagi maçlarin hasilatlari’ bagislaniyordu. Yani belirsiz bir tutar. su ana kadar, böyle ‘götürü usulde’ bir bagis öneren olmusmuydu ? Bildigim kadariyla hayir. Milli takim futbolculari bile, galibiyet primi garanti olmadigi için, 1 milyon ytl bagisladi. Çok büyük benzerlik var. Çünkü bu iki maçtada, hasilat garanti degil. Sayin Cavcav, kendi yanlislari yüzünden bos kalan tribünleri doldurmayi amaçlamaktadir. Bu iki takimin maçlari bos sayilabilecek tribünler önünde oynanmaktadir. Sebep ise, sadece ticari mantikla, para eden futbolcularin satilmasi, yerlerinin ise doldurulamamasidir. Alinan basarisiz neticeler taraftari küstürmüstür. Hiçbir olumlu hamle yapilmadan bu tribünler doldurulmak istenmektedir. Bunun araci, ‘sehitler için toplanacak bagis’ olmamalidir. Baskani yaniltan fikirleri verenler, önce taraftari artirmanin çözümlerini üretmelidirler. Aziz sehitlerimize katkiya gelince, hemen 500000 ytl (besyüzbin ytl) bagislanmali ve son iki senede yapilan yanlis transferlerden, sadece birisinin farki olarak kayda alinmalidir. Sayin Baskanin çok kizdigi ve taraftarlarca sik sik dile getirilen “paranin tursusunu kur” slogani için ise, hangi tarafin hakli oldugunun kararini siz verin degerli sporseverler.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Yazar Mesaj
onur_aydogan
Site Admin

Kayıt: Dec 13, 2002

Mesaj Tarih: 2007-10-16 21:51:26      Mesaj konusu: Re: Cavcav usulü bagis Alıntıyla Cevap Ver

"fatih_dagci"]sehitlerimiz için Habertürk kanalinda baslatilan kampanyaya katkilar devam ederken, Sayin Cavcav’dan kurnazca bir teklif geldi. ‘Gençlerbirligi ve Oftas Gençlerbirligi’nin önümüzdeki hafta oynayacagi maçlarin hasilatlari’ bagislaniyordu. Yani belirsiz bir tutar. su ana kadar, böyle ‘götürü usulde’ bir bagis öneren olmusmuydu ? Bildigim kadariyla hayir. Milli takim futbolculari bile, galibiyet primi garanti olmadigi için, 1 milyon ytl bagisladi. Çok büyük benzerlik var. Çünkü bu iki maçtada, hasilat garanti degil. Sayin Cavcav, kendi yanlislari yüzünden bos kalan tribünleri doldurmayi amaçlamaktadir. Bu iki takimin maçlari bos sayilabilecek tribünler önünde oynanmaktadir. Sebep ise, sadece ticari mantikla, para eden futbolcularin satilmasi, yerlerinin ise doldurulamamasidir. Alinan basarisiz neticeler taraftari küstürmüstür. Hiçbir olumlu hamle yapilmadan bu tribünler doldurulmak istenmektedir. Bunun araci, ‘sehitler için toplanacak bagis’ olmamalidir. Baskani yaniltan fikirleri verenler, önce taraftari artirmanin çözümlerini üretmelidirler. Aziz sehitlerimize katkiya gelince, hemen 500000 ytl (besyüzbin ytl) bagislanmali ve son iki senede yapilan yanlis transferlerden, sadece birisinin farki olarak kayda alinmalidir. Sayin Baskanin çok kizdigi ve taraftarlarca sik sik dile getirilen “paranin tursusunu kur” slogani için ise, hangi tarafin hakli oldugunun kararini siz verin degerli sporseverler. Sevgili Fatih alinti yaptigi bu yazi Sn. Ercüment Tunçalp tarafindan Sporyolu'da yazilmistir.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Yazar Mesaj
metinakgun
Site Admin

Kayıt: Jun 21, 2004

Mesaj Tarih: 2007-10-17 13:17:08      Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

maç gelirlerini mi birakiyor stat gelirini mi birakiyor. Maç geliriyse helal olsun. Stat geliri ise herkes kombineli oftas maci pazartesi 15 de kaç kisi gelir tartisilir. yani sanal bir bagis yalnizca reklam bana göre. Nasilsa tahmin ediyordur ne kadar gelir olacagini çiksin açiklasin. simdi stat gelirleri az olacak suçu yine Ankaraliya ve taraftara atacak. Biz bagisladik onlar gelmedi destek olmadi diyecek ? suçu bizlere atacak.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:    
Forum kilitlenmiştir Forum kilitlenmiştir