Alkaralar Dinlenme Tesisları Forum Ana Sayfası
 
Bu nasl ynetim ?
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ercumenttuncalp
Site Admin

Kayıt: Oct 05, 2004

Mesaj Tarih: 2009-01-03 20:39:21      Mesaj konusu: Bu nasil yönetim ? Alıntıyla Cevap Ver

15-09-2008 tarihinde istifa eden sükrü Kizilot, Bolkan Basegmez ve Asim Kayaalp, aradan 4 ay geçmesine ragmen hala kulübün resmi sitesinde görevde gözüküyorlar. 28-11-2008 tarihinde bizimle yollarini ayiran Periç, hala kadroda gözüküyor. Yakin zamanda ayrilanlardan bahsetmyorum. Balik bastan kokar. Kulüpte is yaptiracak üst amir kalmayinca, herkes isleri sermis. Zaten Bay Baskan'da ümidini kaybetmiski; bu gün federasyon'a çagri yapiyor, "Süper lig 22 takim olsun" diye... Bizi federasyon kurtaracaksa bu zevata ne gerek var ?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Yazar Mesaj
ercumenttuncalp
Site Admin

Kayıt: Oct 05, 2004

Mesaj Tarih: 2009-01-05 11:04:13      Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alkaralardan özür diliyorum ! Gerekli transferleri yapmayip, hala federasyon kapisinda "süper ligi 22 takima çikart" seklinde yalvaran Baskan'a tek kisi bile tepki koymayinca (bendeniz hariç), arastirdimki; isi saglama almak için bize buda lazimmis ! Gerçi parasizliktan hocasi ve bazi futbolculari kaçan, tabelasi haczedilen Kocaelispor bile buna tenezzül etmedi ama olsun, ben yinede rahatsiz ettigim herkesten özür dilerim !
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Yazar Mesaj
Arda_Kucukahmetler
Site Admin

Kayıt: Aug 09, 2003

Mesaj Tarih: 2009-01-05 13:36:11      Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"ercumenttuncalp"]Alkaralardan özür diliyorum ! Herkes, tek basina bir seye bozuldugunda ALKARALAR isimli var mi yok mu bilinmeyen veya ne oldugunun tanimi tam kesinlesmeyen bir YELDEgiRMENiNE karsi bir anda savas açiyor. insanlar kendilerini bir anda Don Kisot, Alkaralar diye bir seyi de Yeldegirmeni yapiveriyor. Bunun örnekleri çok yasandi. Kafasi bir seye veya bir kisiye/bir kaç kisiye bozulanin hemen ALKARALAR ismini agzina alip konusmasina fena halde bozuluyorum. Alkaralar toplu bir bellek bilesimi degil birbirinden bagimsiz de düsünebilmeyi becerebilen ve ayri bireylerden olusan bir Gençlerbirligi taraftar platformudur. Bu platformda mantik dahilinde olundugu takdirde Cavcav ve yönetimi elestirme hakki bulunur ve bu vakti zamaninda çok yapildi.ileride ve su anda da yapilmasi mümkündür. illaki birbirine yakin içerikte onlarca Cavcav ve yönetim elestirisi basligi bulunurken bir yenisini açip sonra da elestiri gelmedi diye kizilmamali. Hele hele ALKARALAR ismi kullanilmamali. Zaten bu platforma üye olmayan ve hatta olanlardan da bir kaç kisi dahil halen ALKARALAR nedir ne manaya gelir anlamadi.Bu dogrultuda bizleri tek bir düsünceye sahip, demokratiklikten fazlasiyla uzak, tek bir kisi tarafindan güdülen, tek sesli ve çok seslilikten uzak bir platform saniyor. Alkaralar söyle Alkaralar böyle. Alkaralar bir toplanma platformudur, bir internet sitesidir, iyi Gençlerbirligi taraftarina verilen bir isimdir ama Alkaralar hiç bir zaman onlarca bireyin tek sesli düsündügü ve tek kisi tarafindan güdüldügü, düsünce çesitliligine sahip olmayan bir platform olmamistir. Bir kisi elestiri basligi açti diye düsünmeden herkes elestiri yazacak diye bir zorunluluk yok. Direkt muhalefet yapmak gibi bir zorunlulugumuz da yok. Dolayisiyla degisik sitelerde veya ortamladar duydugum gördügüm "Alkaralar böyle diyor", "zaten Alkaralar sitesine girdim böylebir sey var", "Alkaralar da söyle canim" tarzi yaklasimlar beni bozuyor. Bizle burada bu platformu kullanarak örgütleniyoruz ama genelleme yapilacak kadar tek tiplestirilmis insanlardan olusan bir platform degil burasi. 100% emir komuta zinciri dahilinde örgütlenme de yok. Diger bir çok taraftar grubuna benzemiyoruz. Bizleri halen, çesitli emir komuta zinciri ile güdülen taraftar toplulukklarina benzetip hepimizin ayri ayri düsüncelere sahip bireyler olabilecegimizi anlayamayan ve tüm taraftar grubunun tornadan çikmis ortak bir kalipta oldugunu düsünen tarza karsiyim. Bu tarz yazilarla www.gencler.org sitesinde fazlasiyla karsilasiyoruz. "Alkaralar'a girdim ve okudum..." seklinde balayip içinde olmadiklari vedinamiklerini bilmedikleri bir platformla ilgili disaridan görüs bildirenler var. Yazdiklarima katilmayanda olacaktir ama dedigim gibi benim Alkaralar algim budur ve bu dogrultuda ALKARLAR adi altinda yapilan bazi negatif genellemelere çok bozuluyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Yazar Mesaj
ercumenttuncalp
Site Admin

Kayıt: Oct 05, 2004

Mesaj Tarih: 2009-01-05 18:06:48      Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sayin Arda Küçükahmetler, "insanlar kendilerini bir anda Don Kisot, Alkaralar diye birseyide yeldegirmeni yapiveriyor" demissin ve "birkaç kisiye bozulanin hemen ALKARALAR ismini agzina alip konusmasina fena halde bozuluyorum" diyede devam etmissin. Ben demokratik hakkimi kullanarak bir sitemde bulunuyorum. Sende ayni demokrat tavirla görüsünü belirtebilirdin. Ama görüyorumki esas Don Kisot sen olmussun. Üstelik yeldegirmenide bulamis, ortaya sallamaktasin. Senin nelere bozuldugun benim ilgi alanim degil. Bu uslubunla tek sesliligi savunan sensin. Önce bu tavrini degistirmeni tavsiye ederim. ALKARALAR adi sahsinizami tescilli ? Açiklarsan onun içinde özür dilerim !
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Yazar Mesaj
Arda_Kucukahmetler
Site Admin

Kayıt: Aug 09, 2003

Mesaj Tarih: 2009-01-06 00:34:18      Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ercüment bey... Basta sunu söylemem lazim. Yazdiklarim direkt sizin sahsiniza degildi."illaki baslik açildiysa yorum yapmamiz mi lazim?" kismi hariç. Böyle anlasilacagini biliyordum. Belki kötü bir yol izledim ama sizin ALKARALAR'a seslenis tavriniz beni uzun süredir yazmak istedigim bazi seyleri yazmak için tetikledi. Yasiniza, kulübümüze olan sevginize ve muhalefetinize saygim var. *Gerçi muhalefet yapmanizi begensekte bazen üslubu zorladiginizi da görüyoruz ama yine de muhalefete çok ihtiyaci olan bir kulübüz ve ufak tefek zorlamalari görmezden gelmekteyiz. Fakat bir yandan da üzerinde durulmasi gerekli olan baska konular var. Bunlari yazmam için firsat oldu. Belki siz bu seferlik tek sefere mahsus olmak üzere hoslanmadigim bir durumu yapmis oldunuz ve bu tepkiye belkide maruz kalmis gibi durmaniz iyi olmadi ama Alkaralar.com da dahil olmak üzere bir çok yerde bu hoslanmadigim durum gayet açik ve seçik oluyor. Yukaridaki mesajimda saydigim bir çok neden var. Baslicasi da, kisilere kizan bireyin Alkaralar platformunun hepsine tepki almasidir. Veya daha dogru yazmam gerekirse; kizdigi bozuldugu konulara tepki gösterirken konu basligini veya tartisma yasadigi kisiyi örnek göstermek yerine ALKARALAR ismini öne sürmesidir. Bu platformu kullanipta ayrilan bir çok kisi bunu yapti. Kisilerin takintilari veya birbirleriyle olan iletisimsizlikleri yüzünden bir çok kisinin beslendigi ALKARALAR platformunun ismi negatif ithamlara maruz kaldi. ikincisi de birbirinden farkli bireylerden olusan bu ortami -disaridan yargilamak- isteyen insanlarin herhangi bir durumu ALKARALAR ismine çok rahat mal ederek bu platformun dinamiklerini bilmeden rahatça konusabilmesidir. Bizler; tek seslilestirilmis, güdülmüs, tartisma adabindan uzaklastirilmis bireyleri olan bir çok günümüz taraftar grubuna benzeseydik ve klasik anlamiyla bir taraftar grubu olabilseydik belki gelen elestriler uygun olacakti ama Alkaralar bir taraftar grubunu temsil etmekten öte bir taraftar durusunu ve kaliteli Gençlerbirlikliligi temsil eden bir TANIM. Bir tanim arti örgütlenme platformu... Ama tam olarak bir taraftar grubu degil. Buna katilmayan da olacaktir ama mantigim bunu böyle söylüyor. Dolayisyla bir çok ayri platformda Alkaralar ismi kullanilarak yapilan yorumlari hosnutsuzlukla karsiliyorum. Bir algi bozuklugu mevcut. Bugün de "Ey Alkaralar, tepki yok mu" seklindeki mesajiniz uzun süredir düsündüklerimi yazmak için bir neden oldu. Belki de çok abartiyorsun diyeceksiniz ama "Arkadaslar, basliga görüs bildirecek kimse yok mu?" daha iyi olurdu. Sonuçta... Yazigim mesaji direkt sahsiniza algilamaniz normaldir. Kusura bakmayin derim. Daha açiklayici yazmam gerekirdi.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:    
Forum kilitlenmiştir Forum kilitlenmiştir