Alkaralar Dinlenme Tesisları Forum Ana Sayfası
 
EUROBASKET-2011
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
erdem_ceydilek
Site Admin

Kayıt: Oct 03, 2003

Mesaj Tarih: 2011-09-01 19:28:49      Mesaj konusu: EUROBASKET-2011 Alıntıyla Cevap Ver

ilk iki maç geride kaldi kayipsiz devam ediyor Türkiye. Dünya sampiyonasindan kalma savunma aliskanligi ve süre bölüsümü en önemli avantajimiz yine. Bugünkü Büyük Britanya maçinda baska göre oldu mu bilmiyorum ama, TV çekimine göre soldaki potanin arkasinda serbest atislar sirasinda el kol sallayan ve bizim Alkaralar formasina çok benzeyen bir forma giyen biri vardi. Halisünasyon muydu yoksa gitti mi aramizdan biri maçlara yoksa? :)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Yazar Mesaj
erdem_ceydilek
Site Admin

Kayıt: Oct 03, 2003

Mesaj Tarih: 2011-09-03 00:09:03      Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

3. gün geride kaldi ve bugün ev sahibi Litvanya'ya basa bas giden maçta kaybetti 12 Dev Adam. Kazanilabilecek bir maçti aslinda ama ikinci yarida Litvanya'nin istedigi gibi hücum yapmamiz sayesinde avantajli oldugumuz pota altini yeterli verimlilikte kullanamadik. Sok dakikalari sakatlanan Kerem'den yoksun oynayinca da çok telasli bitirdik maçi. Litvanya da affetmedi tabi. 1.lik 2.lik 3.lük çok da önemli degil bence turnuvada gruplarda. güç dengeleri çok yakin birbirine. önemli olan savunma sertligini sürdürebilmek ve her maç skoru paylasabilmek.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Yazar Mesaj
sabrican_sarak
Site Admin

Kayıt: Mar 05, 2011

Mesaj Tarih: 2011-09-06 10:24:12      Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Polonya gibi dandik bir ekibe 1 farkla yenilsek de, fark attigimiz Büyük Britanya'nin iddiasi olmamasina karsin Polonya'yi son maçinda yenmesiyle gruptan çikma hakki kazandik. Maçin adami ingiliz Luol Deng ise, iddiasiz oldugu maçta bile bastan sona elinden geleni verip “maç bitsin de gidelim” diye maç boyu top çeviren sporcu bozuntularindan olmayarak Türk basketbolseverlerin sevgisini kazandi ama onun su istegine de cevap verip evii dolmalara bogmamiz lazim :D http://spor.milliyet.com.tr/bana-dolma-getirirsiniz-artik-hido-/spor/spordetay/06.09.2011/1435129/default.htm Çikmamiz garanti olsa da, bir üst turda en azindan bir galibiyetle avantajli baslamamiz için önemli bir maçti. Son periyott ne olduysa ben de anlamadim ama maç boyu geride bekleyip ispanya'ya sadece 2 sayi vererek 65-57 gibi inanilmaz bir skorla maçi kazandik... Tabii son periyotta ispanyol yildiz Gasol'ün de oyundan 5 faulden ötürü çikmasi da etkiliydi... http://spor.milliyet.com.tr/12-dev-adam-ispanyol-meyhanesi-nde-kendisiyle-yuzlesti/uzay-gokerman/spor/sporyazardetay/06.09.2011/1435145/default.htm
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:    
Forum kilitlenmiştir Forum kilitlenmiştir